Lite update

Okej, nu har jag ägna hela min kväll till att fixa musik till nyår! En uppgift Alex gav mig för att han inte har någon dator. Tog typ tre timmar att hitta och ladda ner alla låtar vi ville ha med, saknar typ massa men har ju några dagar på mig att lägga till mer haha! Så har ni nått tips på goa låtar man kan ha till nyårs, så säg till!
Resten av dagen har jag använt till att kolla på awesome extra material från sagan om konungens återkomst. Jag fick nämligen en så där cool sagan om konungens återkomst gift set, box, collector, vad det nu än var, av Daniel i julklapp! Helt jävla awesome! Woho, den ligger etta plats av bästa julklapparna i år tillsammans med toxicity albumet jag fick från Sanna!
Det är helt sinnes sjukt mycket extra material där måste jag säga er.
Oh well, nu ska jag återgå till mitt extra material. Sen blir det väl att sova. Det är ju en dag imorgon med! haha!
Gnatt mina kära!

back on track!

Datorn är igång igen.Jag har jullov. Jag orkar inte göra klart den där 30 dagars grejen så tänkte göra om den från den 1 januari så de blir en månad där ist!
Allt är awesome, julafton var helt okej! Snart har jag kirrat min metaltown biljett med!
Nu ska jag snart till lager157 med syster min, och får sen om min andra syster ska med också (:
Ha det awesome så uppdaterar jag igen när jag har lite mer tid!

Chacha

Skindred – Pressure
Tänkte bara langa er en go låt!
Hare' kalas bra!

Bye bye bye... :c

Datan är fortfarande paj, och kommer inte få en ny på ett tag känns det som.
Hoppas ni saknar mig så hörs vi någon annan gång i framtiden.
Puss så länge!

hej då på ett tag.

Kommer inte kunna uppdatera på ett tag.
Min data har kraschat totalt och jag orkar inte längre.
Jag är trött och det känns som jag verkligen inte mår bra.
Ha det bra tills vi hörs nästa gång.
Och hoppas ni har de bättre än jag just nu.

cp data

Hej, tänkte bara skriva att mina dator har fått damp hemma, så nu sitter jag i skolan och skriver detta.
Hoppas jag kan lösa det när jag kommer hem.
Men uppdaterar iaf de två dagar jag missat när jag kommer hem!
Puss så länge!

Dag 8 - Ett ögonblick!

Ja, vad ska man skriva om ett ögonblick då?
Jag menar det finns väldigt mycket som kan hända på ett ögonblick.
Man kan trilla, halka, bli kär, somna, börja gråta, stanna till, börja gå igen, bryta samman, skratta, bli arg, börja rulla, förstöra en spark, slinta med kniven, slå sig, slå någon, bli slagen, missa bussen, höra slutet på en bra låt, längta, bränna maten.. osv :O så jag vet inte vilket ögonblick jag ska skriva om, så ni får nöja er med detta!

Dag 7 - min bästa vän!

Åh, min bästa vän! Det är den bäsaste bästa vän man kan ha!
Min bästa vän heter MALVA SMEDBERG!
Hon bor med i Ulricehamn och hon är lika gammal som mig! Eller lika ung kan man väl med säga.
När hon och jag är med varandra så klassas vi nog som helt jävla sjuka i huvudet! Samma gäller när vi pratar i telefon. Hon går med på gymnasiet i borås fast inte samma skola som mig. Hon går på Bäckäng och läser design där.
När vi umgås brukar vi dampa, fota, kolla film, chilla, festa, laga mat, städa, leka, skvallra... ect! Ni fattar poängen (:
Det som är bra med Malva (förutom att hon är allmänt bäst) är att varje gång jag är själv hemma kommer hon hem till mig och lagar mat och håller mig sällskap! Helt awesome eller hur! Fast hon är bra på massa annat sätt med (:
Här fick ni en snabb presentation om min besta ven/ hemma fru/ matchmaker !
Återigen HON ÄR BÄST!
Hade egentigen tänk lägga upp dom videofilmerna vi gjorde i fredags men har inte hittat min sladd än så ni får stå ut och vänta!

Dag 6 - min dag!

Glömde göra detta igår så jag gör det idag istället!
Min dag idag har gått ut på att första vakna, kräla sig upp ur sängen, och sen klä på sig. Efter det satte jag mig vid min älskling U lite och kollar fejjan och sånt kul! Sprang ner till köket (jag var sen) gjorde n macka och packa ner i väskan tillsammans med min yougurt, hur det nu stavas, och två clementiner!
Sen sprang jag till bussen (var fortfarande sen). Hann med bussen, läskiga killen satte sig jämte mig, IGEN! Att han aldrig ger sig jag blänger ju järnet på han! Det finns mer platsers jämte folk som är lediga varför måste han sitta jämte mig? VARFÖR?!?!
Sen gick jag från Borås resecentrum bort till min kära skola. Första lektionen var hantverks teknik, lika awesome som vanligt var det idag! Så där åt jag upp min macka, min yougurt, och mina clementiner. Plus massa godis som våran lärare typ alltid köper till oss. Försökte göra klart min kudde med men jag ändra idé hela tiden så det var svårt men det sluta med att jag gjorde ett hjärta format av knappar. Får se vad jag ska göra mer.
Sen var det lunch, vi fick pannkakor! god mat för en gångs skull. Sen efter det var det engelska, vi gick igenom lite grejs, hon prata med mig om min engelska uppsats jag gjort för ett tag sen, sen typ satt vi bara och flumma resten av lektionen. Alla var ju liksom lite trötta. Sen efter det så sprang jag och Paulina till Borås resecentrum för att hinna med våra olika färd medel.
Snygga killen åkte med min buss idag, fast det känns som han inte är lika snygg längre, det är lite synd.. Läskiga killen åkte också med, men han satte sig inte jämte mig som tur var!
Sen när jag kom hem prata jag lite med min syster och kolla lite videos, efter det gick jag in till mig och börja blogga!
Ikväll ska jag till Kajsa och chilla lite nice!
Ha de kalas så länge!

dag 5 - vad är kärlek

Haha! komiskt ämne.
Kärlek är allt, kärlek är olika för alla.
Så jag kan inte sitta här och skriva om vad kärlek är. För det individuellt, olika för alla.
Men kärlek för mig är min familj, mina vänner, film, mat, och min dator! Jag är en sån tönt <3

RSS 2.0