omnomnom, i want you!

Kände för att skriva, så här kommer en update!
Blev inte skjuten av min svenska lärare idag, whoh! Överlever nog en vecka till, det hinner man ju göra mycket på! Bland annat så har jag spenderat det typ senaste två timmarna av min kväll på att titta de två nya Gossip Girl avsnitten som kommit ut. Helt jävla sinnessjukt vad snygg Chuck Bass är, OMG vill bara slicka grädda av hela hans kropp!
Städa bland mina kläder idag med, duktig Elsa.
Snart blir det fan att lägga mig och sova jävel! Har ju dock sjukt go sovmorgon imorgon, börjar inte innan 10 i 11 med engelska. Lite orolig för att min engelska lärare kommer vara lite sur på mig, men det löser väl sig hoppas vi!
Nu ska jag gå och drömma heta drömmar om Chuck, ha en bra kväll!
Jag vet inte hur det kommer sig att min älskade Chuck har häxhatt och lite rött hår, måste vara nått fel på kameran...
(Förlåt Mavlan för att han tog din plats, men du vet att jag älskar dig med :*)

She wants to move.

Mina ögon är röda och mitt skrivbord (och lite av mitt tangetbord) är blött, av mina tårar. Suttit typ en halvtimme och gråtit KONSTANT! Kan inte vara bra för mina tårkanaler detta... I alla fall! Har kollat på filmen Hachiko så det är därför jag gråtit. Gå inte och tror jag sitter är hemma och är emo över mitt liv och sen skriver om det här, kommer inte hända små vänner!
Oh well, bokade lokal för min kära 18års fest idag! LAGOM GÖTT!! Whoop whoop, kan nog inte längta mer efter juni än vad jag redan gör. Fullbokad hela juni typ, metaltown, cody kommer, fest och första krogrunda liksom! KALAS kommer det bli.
Dock är lovet slut och nästa vecka drar jag ut en tand, usch den tanken får mig att deppa ihop lite...
Oh well, congratz för den lilla updaten ni fick.
Nu ska jag försök skriva min svenska grej och hoppas att jag inte kommer bli skjuten av min svenska lärare imorgon!
Puss puss så länge!

Jag har sjukt snygga vänner,

Kajsa

Malva

men, neej inte riktigt.

Ehe, gud vad aktiv man vart här på sista tiden...
Har inget kul att skriva, denna helgen som kommer är den första nyktra på tre helger för mig! Helt sjukt att jag faktiskt orkat hålla igång i tre helger i rad! Sånt lyckas jag inte med annars.
Lov nu den veckan som kommer, LITE GÖTT! Åker till stugan över en natt imorgon, kommer nog bli helt okej mys.
Oh well, inget kul att skriva. Vart sjuk hela veckan.
Nu bjuder jag er på en ego bild sen ska jag faktiskt gå och skita. Och ja Tjejer gör med sånt tro det eller ej!
Ha de!

shiiiiit, kaffe <3

Okej, kort summering. Gällstamilen var awesome, efterfesten tog slut lite tidigt (trött albin slängde ut oss halv elva...), men vi sluta upp hemma hos mig med mina kära mor och satt där och tjöta fram till 1-halv 2. Lagom gött!
Skolan har jag faktiskt vart i de senaste 2 dagarna, duktig elsa, min svenska lärare sköt mig inte heller! Vilket jag faktiskt trodde hon skulle göra.
Okej fett skumt klia mig på ryggen och det sluta med att jag satt och gjorde tummen upp... Druckit lite mycket kaffe idag! Hänger inte med i mitt liv någonstans! :D
I helgen är jag och syster hemma själva igen men tror ag kanske åker till stugan på lördag iaf. Kan tyvärr inte åka dit på fredag för då ska jag fira latmasken Albin!
Nu ska jag lägga mig i min säng och tänka djuuuuuupa tankar och vara allmänt awesome!
Puss på er snyggingar :*
Mitt awesome crew! <3

Whoop whoop, skogspromenad!

Woho, vara uppe klockan halv 8 på en lördag är kanske inte det med ultimata. Men jävlar vad kul vi ska ha idag! Gällstamilen för er som undrar, och för er som inte vet vad det är så går man ett lag, svarar på frågor eller gör uppgifter och samtidigt dricker man hejdlöst, haha nä men typ!
Så nu får ni se upp ni i trakterna runt gällstad! Elsa och hennes ultimata crew härskar där inne idag, WHOOP WHOOP!
PUSSPÅER!!

RSS 2.0