Veckans Musik!

Inte hunnit lyssna så mycket på musik på datan, är ju nästan aldrig hemma känns det som. Åker tidigt till Lagerhaus, jobbar hela dagen, åker hem mellan 5-7, däckar när jag kommer hem typ.
Haft awesoe helg btw. Ska försöka få ihop ett inlägg om det när jag kommer hem idag!

say fuck that,

Sorry för att jag inte uppdaterat på två hela dagar! haha som att någon bryr sig ;)
Fredag idag, jag älskar det! Imorgon blir det fan fest för hel jävla slanten! Har lovat Alex att vi ska hålla på ända in på småtimmarna med, vi gjorde ju inte det på nyår!
Imorgon kommer ett helt gäng av mina underbara vänner till mig med! Woho, mamma och pappa flyr huset för dom vill inte vara hemma med alla oss :c
Men innan jag kan komma hem och städa upp så dom kan känna sig som hemma så måste jag åka till Lagerhaus och ha lite praktik mellan 10-19!
Ska fixa klart bästa Mavlans födelsedagspresent med ;)
Ger er en mer detaljerad update på söndag om jag är pigg nog!
Tills dess, så varnar jag er för att de kan komma upp helt knasiga inlägg (elsa lär vara full av juice).
Hare kalas bra!
PUSS!

Gossip girl 4 ever

Sitter och kollar gossip girl nu. Avsnittet jag missa från förra veckan och det som kom ut idag!
Det är helt sjukt att jag faktiskt kan märka att jag har känslor när jag ser på det. Liksom när Blair blir sårad av Chuck för typ hundrade gången så kan jag verkligen känna smärtan som man känner när man blir dumpad, dissad eller whatevever.
Jag vill bli kär igen, har för mig att det är en underbar känsla, kan inte riktigt komma ihåg.
Hmm, knepig skit det dära...
Nu ska jag snart slå mig ner i en skön fotölj och se big brother innan jag går och lägger mig.
Ha de bra tills nästa gång.

aa fast ne

Första dagen på APU klarade jag av igår! Nu sitter jag och väntar på att min buss ska gå så jag kan klara av min andra dag med. Jag är trött vill bara lägga mig ner och sova igen.
Nej! Ni får ha en kalas bra dag.

Veckans Musik!

Big Brother var awesome som vanligt! Nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mig. IMorgon börjar min APU. Kan bli spännande med tanke på att butikschefen inte vet om att jag kommer!
Men innan jag går och lägger mig så får ni veckans toppartister och topplåtar!

Whoop whoop, ny kategori!

Whoop whoop, ny kategori!
Nu har lilla jag gjort en ny kategori vid namn veckans musik. Så varje söndag kommer jag lägga upp mina topp artister och topp låtar som jag har haft under de senaste 7 dagarna. Detta vet jag då med hjälp av lastfm.se!
Tyckte detta kunde vara lite kul! (:
Jag har ju haft lastfm ett tag nu så tänkte att jag kunde slänga upp mina topp låtar och topp artister som jag har allt som allt nu med i första inlägget i denna kategorin!

Apu problem?

Juste glömde skriva detta i min update tidigare!
Jag ska ju ha APU på lagerhaus i 4 veckor och börjar nu dirr efter lovet. Så jag skulle höra av mig till dom nu denna veckan för tider och sånt där kul.
Iaf, bara för jag hatar att prata i tele för jag stammar mer än vanligt då så bad jag syster ringa dom idag. Jag har vart där innan en gång starx före jul eller vad det nu var och hälsat på och träffat en som hette Susan som skulle vara min handledare, det är liksom henne min skola mejlat alla grejer till. Men iaf, när sanna ringde idag och fråga efter henne visar det sig att hon har slutat och att dom har en ny butikschef och dom hade ingen som helst aning om att jag skulle ha APU där. Haha, lagom kul eller hur?! Men dom skulle iaf försöka lösa det så jag kommer få ha min APU där iaf, det blir ju liksom svårt att ändra det nu.
Lite smått komiskt tycker jag faktiskt att det är!
Får ju inte glömma att världens bästa serie börjar imorgon! Whoop whoop!
BIG BROTHER IN MY HEART 4-EVER!

Just another brick in the wall

Skriva en update? Ja varför inte liksom.
Det är lördag och jag gör inte överdrivet mycket, trivs ganska bra med det faktiskt! Har ju vart i full gång sen... ja, hela veckan typ!
Var med folk i måndags, åkte till både Borås och Blidsberg i tisdags, var med Mavlan och Moa en sväng på onsdagen, drog till Dingle i Torsdags, åkte hem till Ulricehamn i igår och hade tjejkväll, och ja idag ska jag bara ta det lugnt!
Där är min vecka i snabba drag så här kan ni få en lite utförligare version av det, eller ja typ.
Min alla hjärtans dag (en reklamdag jag egentligen inte bryr mig så mycket om) firade jag till en början själv. Men det slutade med att Markus kom till Ulricehamn. Så det blev att han, Kajsa och jag var ute och gick i 1 timme och typ 40 min innan vi gick upp till Lill K där vi glodde film i några timmar.
Med knappt en timmes sömn så inleder jag min tisdag med att tidigt åka till borås för att äta sushi med Malva, Malva mamman, Kajsa, och Jässi. Omnomnom, sjukt gott som vanligt! Sen åkte vi hem och jag beställde tid för att gå en kurs för att sedan få börja övningsköra, så snart får folk se upp på vägarna i Ulricehamn! Sen glodde jag hemma i några timmar tills jag på kvällen drog till Markus i Blidsberg.
Efter en natt med lite mer sömn än förra så tog jag en tidig buss hem till Ulricehamn på onsdagen för att vara hundvakt. Slutade med att Malva och Moa höll mig sällskap!
Torsdagen bestod av att gå upp kalas tidigt för att sedan åka till Dingle. Träffa folk där och hjälpte frida flytta tillbaka till ett rum på internatet. Var underbart att träffa allt Dingle folk igen!
På fredagen så blev det 4 timmars bussresa hem igen, var av de sista typ 2 timmarna jag var sjukt kissnödig att jag på bussen från borås bara ville dö och var hela tiden sjukt nära att skrika på busschaffisen att köra fortare. Fick hålla med för att inte gör det. Tillslut kom jag hem så jag fick kissa. Sen var det bara att gå ner till Moa där hon och Malva väntade och vi hade en awesome tjejkväll!
Puh, så det var min vecka typ, i korta drag!
Åh, juste, om ni inte märkt så har jag gjort om min design igen. Ehe he he.
Nu ska jag återgå till mitt chillande!
Pusselipuss!

evil babes!

Sitter och chillar med mina brudar Malva och Moa, vi sitter och betygsätter folk och liknande. Vi är elaka människor!! Hohoho.
Har lov det är grymt nice. Har inte sovit så mycket än men de kommer väl snart!
Tänkte bara skriva en kort update, inte skrivit på ett tag känns det som.
Ha de bra så länge!
Puss!

Vilodagen

Jag borde lärt mig vid detta laget att jag inte ska blogga när jag påverkad av vuxensaft! Fast det finns ganska mycket jag inte borde göra när jag druckit... äh, lär la aldrig lära mig det och jag skiter fullständigt i det med!
Jag leker med livet! Sluta deppa, börja peppa!
Nu ska jag ut och motionerna, har inget bättre för mig (:

natt

Alkohol är lite för kul ojojojojo
eheheh

Some of the people, all of the time.

Kan skriva med en suck av glädje att jag tror att sömnen jag gått misste om denna veckan tar ifatt på mig och jag kan ärligt säga att jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova läääänge imorgon. Känns underbart!
Inte skrivit klart mitt svenska arbete dock, det gnager lite på mig. Skulle ju vara inne idag. Men jag får förklara för min lärare att varför den kom in sent, så satsar på att bli klar imorgon eller på söndag, senast söndag ska jag iaf skicka in den har jag bestämt mig för!
Känns iaf som jag kan allt om J.R.R. Tolkien nu! Så vill ni veta något om han är det bara att fråga mig haha ;)
Nu ska jag slänga in lite bilder på klassen på fejjan tänkte jag. har tagit dom bilderna vi tar i skolan så det blir lite bilder på vad vi jobbar med och lite flumbilder på brudarna i klassen med! Måte erkänna att det känns ganska tråkigt att jag inte kommer träffa vissa av dom på 5 hela veckor! Har ju lov nu sen  APU i 4 veckor.
Imorgon blir det till att supa mig full och ha kul.
Grattis, nu fick ni ett gladare inlägg än vad de andra har varit ;)
Puss på er !

en kul rubrik

Hej och ho, kommer bli ännu en natt med kass sömn, underbart. Not. Måste skriva klart hela mitt jävla svenska arbete, usch.
Har fått mitt bankokort idag däremot, det är lite nice.
Jag har faktiskt bara lust att göra en enda greje och det är att supa mig redlöst full, ligga och fiska! Och då snackar vi inte exakt samtidigt men efter varandra, Så först blir jag svin full, sen fiskar jag litter sen ligger jag natten lång. Får fan göra det i helgen, om de nu går att fiska. Hmm.
Nu ska jag göra cappuccino, skriva och bli arg, mums.
Puss på er.

Kör på ett aa fast ne..

Elsa goes ragestyle!

hey man.

Okej, nu sitter jag här och tänker. Jag mår skit, jag mår toppen, jag mår inget alls. Jävlafittskithelvetesfan. Det är nästan EXAKT som förra gång, helt jävla sinnes. Jag pallar fan inte med denna skiten. Skjut mig.
Nu ska jag sätta mig i sängen, kollapsa, ryta, skriva, och spränga bort det som inte finns i mitt huvud.
Kommer inte bli någon sömn inatt heller. Jag orkar inte.
KISSA OCH GÅ OCH LÄGG ER ERA JÄVLA HELVETEN.
Puss.

..

Är på väg dit där jag var förut. Det var detta jag inte ville skulle hända.

slött trött, slött gött.

Har vart i skolan från kvart över ett på dagen till halv nio på kvällen, lagom trött nu om man säger nu.
Orkar inte sova dock. Ska nog skriva lite mer på mitt svenska arbete så min lärare inte skjuter mig imorgon tänkte jag.
Jag orkar inte skriva ett lika långt inlägg som jag gjorde häromdagen, var säkert knappt som läste det ändå (positiv som jag är). Men iaf, ska börja ta en dag i taget. Tänkte skriva "försöka ta en dag i taget" men som en kär vän till mig säger; "Försök inte, gör det bara."
Låter faktiskt vettigt att tänka så, det är bättre att tänka så! Borde bli mitt nya livsmotto eller vad man kan kalla det.
Nu ska jag skriva svenska arbete istället för att sitta på bloggen och skriva skit!
Pusshej, leverpastej!

System of a down


regler, film, porr, och jag har ingen aning.

Tänkte skriva ett inlägg nu innan klockan blir 24:00 för då står det att dom ska göra nått med systemet så då går det endast att besöka min blogg men jag kan inte skriva eller nått.
Jag tänkte sitta här och skriva nått smart, men hur mycket jag än kollar på min kära Einstien som brukar ge mig insperation, så kommer jag inte på nått alls. Det känns som min hjärna sprungit bort, och inte på ett flummigt sätt. Mer på ett jobbigt bortbålst sätt om någon fattar vad jag menar.
Är det bara jag som är lite konstig när det gäller vissa saker som till exempel horoskop, spåkulan och så vidare? Fast det jobbigaste är väl att min spotify kan ge mig hemliga budskap eller vad man ska säga. Jag sitter och tänker "Om nästa låt är en låt som betyder nått visst för mig så kommer nått hända". Jag är sjuk jag vet. Men jag tänker också så här "Om nästa låt påminner mig om personen så kan jag skriva till den". Fast så tänker jag bara om jag vill skriva till någon viss men vet inte om jag borde. Är det bara jag som gör så?
Det var värre innan dock. När jag fick mig själv att inte kolla min dator innan en viss tidpunkt. Fråga mig inte varför jag gjorde så, jag men är väl som jag är.
Så nu sitter jag här och skriver skit som ingen egentligen bryr sig om.
Har precis kollat på American History X, för jag tusende gången eller nått. Den är awesome. Jag gråter alltid den.
På tal om nått helt annat. Regler. När jag säger regler så menar jag inte sverigesrikes lag, utan mer vett och etikett. Etik och moral. Att vara eller icke vara.
Tjejer tänker nästan alltid på sånt känns det som, typ oskrivna regeler om hur man ska dumpa en kille, få en kille, hur man ska vara, eller inte vara som jag skrev innan.
Jag är trött på regler just nu. Jag är trött på att jag inte bara kan göra som jag vill. För jag erkäner, jag tänker med på regler. Tror jag borde skita i alla sådana regeler och bara göra som jag vill. Men någonstans i bakhuvudet så tänker jag säkert på dom ändå.
Finns säkert massa som inte håller med ett dugg om det jag skrivit just nu men så är det. Detta är mitt ordbajs.
Nu ska jag kolla fightklub och skriva svenskan.
Varsegod för det långa inlägget.

rage, svenska, slött

Sitter och agrar till min älskade metaltown spellista och skriver mitt svenska arbete! Känns rätt gött.
Just nu är det cradle of filth som rullar i högtalarna! Slött gött.
Orkar inte skriva nått långt inägg så ni får nöja er med detta.
Tänkte bara säga att jag är så jävla awesome alla andra kan bara dra och gräva ner sig någonstans!
Så fuck you and have a nice day!

I'm so hardcore

Woho, det blir Arvika i år. Kommer bli helt awesome, fast inte lika awesome som metaltown men de fattar väl alla!
Dock tycker jag inte arvika har släppt speicellt bra band än men jag drar dit bara för jag kan och det är billigt liksom. Men dom kommer säkert släppa några bra band snart, Jag menar alla festivaler jag vet har minst ett band jag gillar som ska spela.
Anyway, ska skriva lite på min svenska arbete och småstäda mitt rum nu.
Har får ni dagens låt btw; Von Benzo – Die Beautiful
Ha en bra dag, kanske uppdaterar senare idag.
Puss!

Festival?! ja tack!

Har spenderat min kväll med att umgås med the familj och sett film med kära systeryster, skräckfilm så jag satt ju halvt gömd under en filt större delen. Mycket trevligt får jag säga.
Annars har det bara hänt det vanliga, vilket innebär skola, sitta vid datorn och ja... det är väl typ det jag göra hah! Kul liv jag har ändå.
Sitter och glor massa live videos på band som jag taggar somfan till att jag kommer få se i sommar på metaltown! Kommer bli så jävla episkt att jag kommer ju nästan skita ner mig! Funderar på att dra till Arvika med för att biljetten är så sjukt billig just nu. Men mest av allt (efter metaltown) så vill jag dra till download festival i år! Både System Of A Down och Linkin Park. Kan de bli mer episkt för mig? Alice Cooper, Bullet For My Valentine, KoRn kommer med dit bland annat. Hade inte vart lite nice eller?! Vem ger mig pengar till det? (a)
Nej, nu funderar jag på att dra mig mot min kära säng och sova lite.
Ni får ha de gött tills nästa gång!

Elsa 'kärleksfilmsälskaren' björnberg

Jag borde verkligen sluta kolla på kärleksfilmer. Och nej då snackar vi inte rom/kom utan ledsna eller bara allmänt lyckliga kärleksfilmer. För jag lipar ju bara som en gris när jag ser dom! Jag menar i förrgår såg jag Romeo och Julia och jag lipa såklart som en barnrumpa. Idag Såg jag på den nya filmer Love and other drugs, väldigt bra för övrigt så den rekommenderar jag, och tror ni inte jag lipa gött nu med.
Men det mest korkade av mig är ju att jag laddar ner ännu mer kärleksfilmer just nu så jag kan sätta mig och gråta en skvätt. Jag måste vara smått korkad, haha.
Förövrigt måste jag säga att jag har fått för mig att alla dagar är fredagar, eller ja det känns som alla dagar är fredagar och jag har ingen aning om varför. Ibland flyger min hjärna på semester det måste den gjort nu, iaf de delen som har hand om tid och datum och sånt kul!
Nej, nu ska jag vänta på att maten ska bli klar och kolla lite mer kärleksfilmer!
Pusselipuss!

godmorgon världen..

Mina ögon vill knappt öppna sif och det känns som jag har ont överallt. Kan inte precis säga att jag taggar inför skolan.. Ska ha ett uppvärmnings program med Hanna på idrotten idag med. Jag hatar idrott. Jag fattar inte varför det ämnet måste vara ett kärnämne, det gör mig bara ledsen.
Nej nu ska jag få tummen ur och packa min idrottsväska och dra mig mot skolan. Hoppas denna dagen blir bra trots att jag måste ha idrott idag. Eller så slutar dagen med att jag sitter och lipar åt någon kärleks film (det var så min dag slutade igår ehe he he)
Have a nice day everybody, för det ska jag försöka ha!

cleaning out my closet

Rensa ut min garderob igår, och jävlar vad skönt det är att ha fått det gjort! Nu är det dags att ta nya tag, glömma allt det gamla och se framemot framtiden istället! Ska försöka rensa klart på mitt rum idag med om jag mår bättre. Sitter hemma och är sjuk idag, inte så jätte kul.
Jag måste bara säga att jag är jävligt glad över att jag är grym på att övertala mig själv och mina känslor! Det är jävligt bra att kunna det, man slipper massa skit tack vare det enligt mig!
Anyway, har precis sett klart det nyast avsnittet av Gossip Girl och jag hatar att jag måste vänta en hela jävla vecka tills nästa avsnitt, inte okej!
Känns som jag använt ordet 'jävla' massa gånger i detta inlägget, haha. Nåja, hoppas det inte är några småbarn som läser min blogg som inte tål det ordet!
Nu ska jag dricka upp min cappuccino och piggna till så jag kan rensa klart!
Puss så länge!

RSS 2.0