Julen är här och lyser frid....

Juste, as kul att vara as sjuk på julafton :( egentligen skulle jag bara vilja ligga hemma och mysa under täcket (gärna med en Claude också hihi). Men idag blir det inget mys under mitt täcke och försök att bli frisk NEJNEJ, det blir att käka julmat med familjen sen drar vidare upp till släkten byta julklappar och sånt sen hem igen för att byta med bara familjen. Hoppas dagen går fort.
Imorgon vet jag ännu inte vad jag ska göra, fetsa? sova? chilla? deppa i min ensamhet? som sagt ingen aning. Förutom det att jag på dagen ska vara med min pojke, tjoho, men han drar sen vid 3-4 på eftermiddagen så då lämnas jag själv för syster åker till sin pojke och mor,far och hundarna drar till stugan. Elsa is left alone :c
Aja lämnar väl en update imorgon om hur min jul var osv, hoppas att eran blir bättre än min.

hat i juletid? Neee då

Sitter och läser lite på den där konstiga bloggaren med den korkade videobloggen som bland annat Kissie hade skrivit om (ja, jag läser kissie ibland när jag har tråkigt framför internet).
Den där bruden får mig seriöst att bli ännu mer trött på männskilgheten mot vad jag redan är (trodde inte det var möjligt). Hon är inte överdrivet snygg heller, men bara för att hon kan sminka sig och har lösnaglar så tror hon ju att hon är finast i världen (visst, så får jag väl vara gad för hennes skull att hon hade turen att få bra självförtroende. Good for her!), herre gud vad världen blir mer och mer vrickad för varje dag.
Det är ju inte bara den där bruden Natti eller vad hon kallas utan resten av männskligheten med, det är så fruktansvärt tröttsamt.
Nåja, så här i juletid ska man väl inte gå runt och hata (men det gör jag iaf för jag kan och det är gratis), så ist så går jag och lägger mig nu. Jag har målat mina naglar (för vissa människor kan faktiskt ha snygga naglar utan att ha lösnaglar, det ni!), kollat på vänner, älsklingen sitter på tåget hem så får träffa han imorgon! Och så har jag kollat biljetter till åre för jag hoppas jag tar mig dit till nyår och så! :)
Så nu får ni ha det bäst, nu ska jag sova, hata världen, och vara allmänt cool!
PUSS

snart är det banne mig jul!

Tjenare bloggen!
Tänkte faktiskt ta och bli mer aktiv här, se där du!
Ska till och med försöka göra om mig blogg design lite idag, trevligt trevligt.
Snart är det iaf jul och jag har inte önskat mig nått än typ, förutom en tröja som jag önskar mig av min syster (hint hint). Önskar mig ett par hörlururar med iofs! Tänkte faktiskt ta och önska mig ett gymkort och nya träningskläder! För efter nyår så ska elsa ta tag i sin kondition och få snygg(are) kropp till sommar 2012 ;) OHYEAH!
Tänkte faktiskt att jag inom de närmaste dagarna ska göra ett inlägg om mitt 2011 (vilkt har varit typ det bästa året i hela mitt jävla liv, jag skojjar inte, det har varit episkt)
Aja tills dess få ni ha det bra, puss på er!

RSS 2.0