Sent-på-kvällen inlägg, whop.

Känner att jag egentligen vill sova men kände för att blogga lit före bara, hihi.
Tänkte bara lite snabbt berätta en "kul" grej som hände mig i måndags, here we go!
Allt börja med att bus-Claude ringde mig AS full klockan halv 4 på morgonen. Efter lite prat med honom (jag prata halvt i sömnen och kommer inte ihåg hela samtalet) så kunde jag äntligen somna om igen. Fast nej, då ska såklart världens värsta mensvärk komma! Värsta jag någonsin haft, ni har säkert haft värre men ändå. Iaf, så där låg jag i min säng i typ en timme och krävla runt och försökte ligga skönt så det inte gjorde ont så jag kunde somna och det gick till slut.
Dagen fortsätta med att jag klockan halv 7 vakna igen och kände att med denna värk icke kundegå till skolan (kunde säkert kravlat men kände inte för det.) så jag sjukanmälde mig iaf.
Dagen gick vidare, och till slut så hade min värk försvunnit och jippi tänkte jag, dagen kan äntligen bli bra och fortsätta.
Men nej, så blev det inte! Då har jag fått ett brev från min bank. Vänta lite nu kom på att jag inte berättat att jag tappa mitt bankkort sista söndagen jag var i Åre.
Iaf, när jag öppnade brevet så står det att jag har övertrasserat med 265 kr och då tillkommer en avgift på 100 kr, så nu ligger jag alltså -365kr på mitt kort. Och det är inte ens jag som har använt pengarna!!!!
Grejen är den att jag inte kan övertrassera mitt kort egentligen, enda gången det går är när affären drar pengarna i efterhand.
Dum som jag är så trodde jag inte att något skulle hända, jag menar jag hade 10kr på kortet när jag tappa det och jag spärrade det på måndag morgon.
Gissa om jag var arg när jag läste det där jävla brevet.
Men jag är iof ganska så awesome så jag har typ löst det nu. Har iaf gjort två polisanmälingar, en för stöld och en för bedrägeri.
Sjukt kul måndag eller hur?
Nåja, det var inte allt jag skulle skriva men jag pratar med bus-Claude i telefon (han ringde och störde mig när jag var mitt i inlägget) så jag kan inte koncentrera mig. Skriver ett inlägg på söndag när jag kommer hem från stugan istället och berättar om resten.
PUSS

HEMMA IGEN!

ÅH HEJ IGEN!!
Har ju varit i Åre/Duved som jag gissar att dom som läser min blogg vet. Och ja, det var inte de lättaste att blogga utan internet...
Iaf tänkte bara säga att jag är hemma igen och sammanfatta Åre/Duved lite.
Det var awesome! Min praktikplats var awesome, min pojkvän är awesome, det var alltså awesome. Jag menar bara det att jag fick vara med Claude i över tre veckor gjorde allt awesome!
Men det var iofs ganska awesome att komma hem till vår, jag menar jag kan ha min skinjacka här utan att frysa röven av mig! Ingen snö här heller! Helt sjukt nice.
Åh well, nu jävlar blir det skola för färsta gången på ja, tre veckor som allt annat typ ehe.
PUSS, KYSS, KRAM, SPARK OSV.

RSS 2.0