En ung Elsa

Bilderna är från 07/08 och kanske någon 09.
Haha, är det bara jag som tycker att jag var snyggare förr?

sommar, sommar, ge mig sommar!

Sitter här i min datastol och mår psykiskt dåligt för att jag vet att sommaren inte kommer än på några månader. INTE OKEJ! Jag vill ha sommar nu, NU! Helt sinnessjukt hur mycket jag vill ha sommar.
Sitter och kollar på massa kläder som jag vill köpa. När sommaren är här så kommer jag köpa massa nya sommarkläder. EN MASSA!
Så har en hel drös med kläder jag vill ha. Jag hade tråkigt så jag slängde ihop ett collage med en en outfit jag lätt skulle kunna ha!
Fast det kanske bara är jag som gillar den, haha ;)
Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela kvällen, kollar på världens bästa serie - Friends!

halv tolv en söndag.

Har inte skrivit ett långt inlägg på jätte länge typ känns det som! Fast har inte haft nått värt att skriva om så det kan vara det, haha.
Sitter iaf nu och lyssnar på det underbaraste bandet System Of A Down! Veckans låt med dom är helt klart System Of A Down – Soil.
Jag taggar jävlar till sommaren kan jag säga! Denna sommaren kommer liksom bli episk. Jag blir 18. Jag får se System Of A Down, det är framför allt varmt och sånt gör mig väldigt lycklig! Lite gött att min kära syster blir 20 i år också! Men ska försöka att inte taggar för mycet redan nu för då kommer jag bli besviken när den inte kommer på ett tag.
Men det jag taggar mest till nu är faktiskt min bästa babes 18 års fest! Whoho, den kommer bli epic!
Ohwell, blev inte jätte långt nu heller. Men jag skyller på att jag planerar att städa mitt rum så jag laddar inför det så jag kan inte skriva så långt.
Hare kalas bra!
Pusse.

design

Håller på att göra om designen igen... ehe he he det var ju ett tag sen sist!
Men iaf, den är bara halvklar tror jag. Det lär ni märka puss så länge!

Sweet child o' mine

Jag vet att detta låter helt sjukt, men ibland önskar jag bara att jag skulle gå ner mig igen. Ha ångest, må dåligt. Bara för att känna att jag faktiskt kan känna nått fortfarande. Jag har satt ett grymt stryp koppel på mina känslor så det känns som jag knappt kan känna nått längre. Jag vågar liksom inte.
Jag är liksom smått korkad. Om man inte vågar få känslor för någon får man ju skylla sig själv att det inte går bra? Eller är det bara jag som tänker så?
Oh well, anyway, Mår rätt dåligt nu om man säger så (fysisk inte psykiskt då alltså). Har en förjävlig huvudvärk och ont i magen som fasen. Så tror faktiskt inte jag kommer orka ta mig till min skola imorgon. Missar nog inte eftersom vi ändå har inställd datakunskap för våran lärare (som förövrigt tyckte jätte mycket om mig så hon hade säkert gett mig MVG) har gått in i vägen, blivit utbränd och allt annat som man kan säga om sånt. Så har typ bara två lektioner var av en gör inget om jag missar för jag ligger redan bra till i det ämnet liksom. Och så snackar jag om matte såklart, jag är ju ett geni!
Så tror faktiskt det blir och sitta hemma och dega imorgon och försöka bli bättre så jag kan gå till skolan på onsdag då någon kille som jeter Patrik kommer och föreläser. Kan nog bli ganska coolt. Han vart kriminell och allt juh, haha!
Nej, nu får ni nöja er med text coh så får ni en fin bild på mitt öga :D
Have a nice day! Eller night kanske man ska säga med tankte på att klockan är typ fem i halv 11.

4 min inlägg.

Klockan är nu 01:30 när jag börjar skriva detta, och har egentligen igen aning om vad jag ska skriva... kommer väl på nått!
Egentligen så borde jag sova nu men är icke trött, eller jo jag är nog det men känns som jag missar massa om jag går och lägger mig! Är det bara jag som känner så?! :O
Iaf, imrgon, eller ska jag säga idag med tanke på tiden, aa iaf lördag, då har jag för första gången på ett tag planer! Woho, good jobb Elsa! Ska fira en vän som fyller 18 :) Kommer bli nice för trevligt folk kommer dit!
Så jag kan väl gissa på att söndag kommer vara en sån där häääärlig bakis dag!
Måste bara lägga till att jag längtar som fasen till våren och sommaren! Kan inte det bara komma nu?! bort med snön och hit med solen liksom!
Nej nu så är klockan så mycket som 01:34 så kanske dags att sova iaf. Shit, jag skrev ett inlägg på lite mer än 4 min!
Godnatt :)

morgon

Klockan är just nu kvart över sex. Min buss går vid fem över halv 8. Jag är typ klar, ska bara hitta kläder att ha på mig. Fast det är nog den jobbigaste delen! Man kan ha hur mycket kläder som helst och ändå inte hitta nått man vill ha på sig! Vilket dilemma, dagens i-landsproblem...
Iaf! Imorgon är jag ledig gött! Men idag däremot så måste man ju till skolan. Vilket inte jag vill. Vi ska ha uppvisnings för ett litet drama i engelskan, och den kan jag typ inte. Ska också lämna in en bokrecension, vilket jag inte gjort än... Sen på idrotten så ska vi genomföra ett uppvärmningsprogram som vi fick göra igår, det blir inte kul. Bajs för idrott!!
Aja, nu ska jag leta upp kläder. Tänkte bara uppdatera en skvätt för jag kände för det :)
Ha en bra dag, för det ska fasen jag ha idag fast jag inte gillar de vi ska göra i skolan!
Pusselipuss!
När jag var färdig med detta inlägget är klockan fem över halv sju. Kläder är nästan kirradde nu!

klockan 19:01

Känner mig snäll och glad så jag tänkte ge er ett roligare inlägg idag än vad jag gjorde sist jag skrev ett längre inlägg.
Därför tänkte jag skriva om min vecka! Whoho, kul va??!?!?!
Vi kan ju börja med att igår var tråkigt typ. Hade svenska, fick reda på att vi ska skriva ett 5sidor långt arbete om en författare. Ni kan ju gissa vilken jag ska ha, men ni får veta istället! J.R.R Tolkien ofc!! Hihi, han var cool liksom. Egentligen borde jag ta Pratchett, känns lite som jag sviker min älskling Terry nu menmen. Nu blev det itne så utan jag tycker de kunde vara intressant att skriva om Tolkien faktistk!
Okej, kom på att det inte är jätte kul att skriva om min vecka, för ehm, den är inte så rolig och vi har inte hunnit så mycket i den än. Men ledig på fredag igen så jävla gött! WHOOP WHOOP!
Okejrå, det blev inte nått roligt inlägg iaf o: men jag är på bra humör så det är roligt enligt mig! :D
Nu får ni min awesome playlist (jobbar lite med den fortfarande)
S3X
Ni fattar nog inte varför den heter som den heter, dock vet nog några i Dingle det! :D Vi gjorde nämligen en sån här när jag gick in Dingle. Men jag fick någon knäpp och tog bort den :c
SÅ om någon från dingle kommer ihåg några låtar som var med då kan ni ju skriva det (a)
Puss så länge!!

tönten elsa :*

Inte långt efter jag blivit 18 och har pengar så ska denna sitta på mig någonstans!
Puss på det!
Ja, jag vet att jag är en nörd! Jag hade kunnat pryda hela min kropp med tatueringar från sagan om ringen om jag velat. Men det skulle nog bli väldigt dyrt ehe he he!
Puss och godnatt!

16jan2011-00:13

Suttit och stickat hela kvällen bara för att få mig på andra tankar. Det funkar faktiskt ganska bra, inte helt och hållet dock. Men om jag fortsätter att övertala mig själv så blir allt snart som det ska igen!
Jag håller på att sticka mig en grön halsduk om någon ville veta btw. Fast det var nog inte riktigt någon som ville.
I alla fall, förutom att jag stickat, så har jag också umgåtts mina föräldrar och kollat på sagan om konungens återkomst. Försökte också lära min kära mor facebook, men det gick la sådär...
Nu ska jag spendera resten av min kväll med att kolla house, och eftersom jag inte kommer sticka mer ikväll så kommer jag säkert börja tänka igen.
Varsegod för ett hel festligt inlägg, not. haha, sov gott folk.

elsa hjärta terry 4-ever

Tänkte skriva ett inlägg tidigare idag, men då kom jag på att jag inte hade nått kul att skriva. Men nu när jag skulle skriva detta kom jag å att jag inte hade nått kul att skriva nu heller. Men,men skit samma tyckte ni kunde vara värda ett inlägg nu iaf!
Såg filmen Splice innan med, jag...asså, jag vet inte...det var bara helt jävla sjuk! Kan bara beskriva den med dom tre fina bokstäverna 'WTF'. Verkar på slutet som att det borde komma en tvåa med men den kommer vara helt jävla sinnes. Kan inte säga om jag tycker att filmen är bra eller dålig, för helt ärligt vet jag inte vad jag tycker.
Jag är faktiskt väldigt trött just nu, och klockan är typ bara halv 12!? Jag är ledig imorgon så det känns ovärt att sova nu. Vilket dilemma va? Så funderar på att lägga mig i min säng och läsa min kära bok skriven av den bästa Terry Pratchett! Om någon inte läst någon bok av honom, så gör det för i helvete!!!
Egentligen borde jag läsa boken vi läser i svenskan men jag orkar inte. Gillar inte min svensk lärare någonstans så känner egentligen för att skita i det helt, men känner också för att få ett betyg ehe he he.
Nåja, nu har jag skrivet ett litet inlägg till er om nått random jag knappt kommer ihåg, haha minne guldfisk :)
Have a nice day!

bye bye lov.

Usch, skola imorgon igen. Inte helt okej.
Fasen jag har inte gjort allt jag tänk nu på lovet! Så mycket mer tid jag behöver ju!
Men lovet har vart bra, mått lite knepigt nu i slutet men jag löser det alltid.
Meeeen har inte så mycket mer att skriva förutom att min svenska lärare kommer döda mig imorgon! Så om jag aldrig mer uppdaterar så kan ni skylla på henne!
Nu borde jag försöka sova, men är såklart inte trött. Men de kommer jag vara imorgon ehe he he. Orkar inte sova heller det känns så överskattat. Så då kan jag lika gärna sitta här och bara skriva massa jävla skit!
Måste bara säga att min familj är den bästa som finns!
Sov gott ni som kan sova, puss.

Mitt lilla lov, ehehe

Jag mår ganska så bra nu förtiden. Väldigt bra kan jag nog till och med säga (:
Tyvärr är ju lovet snart slut men jag tänkte ju att jag kan berätta lite vad jag gjort på lovet!
Såklart har jag firat jul som ganska många andra, detta gjorde jag med pappas sida av släkten. Helt okej var det men typ hela min familj håller med om att vi nog ska fira med bara familjen nästa år om vi kan. Fick rätt nice julklappar men har för mig att jag redan skrivit om det, iaf en av dom haha (:
Såklart fira jag nyår med, vilket var helt awesome! Mitt nyår bestod av bröst, rumpor, porr, alkohol, bröd, raketer, och massa annat man bara måste ha på nyår!
Har vart en del med lilla Daniel med, för att det är roligare att sitta hemma hos honom och göra inget än vad det är att göra det hemma haha (: Såklart har jag vart med min lilla Malva med :*
Det är på ett ungefär det jag gjort under lovet hittills. Imorgon åker jag en sväng till Linköping över dagen för att hämta en säng hos min syster Marina och hennes Sambo. Jag följer mest med för att träffa dom såklart och för att jag inte har nått bättre för mig att göra!
Får säga att det är ganska trist att lovet snart är slut men lite till frihet har jag iaf!
Juste, måste bara berätta att Josh har lärt mig en underbar förkortning (som jag tror han kom på själv), SS = säng sällskap. Är det inte en underbar förkortning, jag gillar att ha SS kan jag säga, börjat bli van vid att ha det. Kanske är lite halvt beroende av det haha!
Nej, nu ska jag chilla lite, spela lite clusterz för att sedan sova. Fick inte mer än knappt 4 timmars sömn inatt, det skyller jag på Daniel ehe he he!
Ha det bäst tills vi hörs nästa gång!
PUSS!

momentos


RSS 2.0