The pretty reckless

Hennes röst <3 Jag nog sitta och lyssna på deras live låtar i 100 år eller nått!
 

Osammanhängande text

Just nu är jag arg, besviken, sjuk och trött så detta kommer inte vara ett glatt inlägg. Så ni som inte känner för ett sånt här inlägg kan sluta läsa nu.
 
Världen är fan en sjuk plats. Jag har under de senaste åren blivit mer trött och besviken på människans beteende och jag tror fan jag bara kommer bli mer trött och besviken med åren.
Jag har aldrig förstått varför vissa människor gör som dom gör. Varför dom inte gör det som känns rätt ist, och om det nu skulle kännas rätt så undrar jag hur det kan det. Ni hänger säkert inte med alls vad jag snackar om nu men iaf.
Jag har alltid haft jättesvårt för att för stå hur vissa människor resonerar ibland och jag har alltid varit intresserad av att lära mig att förstå det. Jag menar typ folk som Hitler, Stalin, Bush osv. hade inte det varit askul att egentligen förstå vad som pågick (pågår) i deras hjärnor. Undra om det verkligen gjorde de dom egentligen ville göra eller bara gjorde allt för att få makt... hmm...
Men sen finns det förstås vanliga människor, som till exempel mina vänner, som jag önskar jag kunde förstå mig på. Ja, jag vet allt jag tänker är inte rätt heller men jag följer alltid mitt hjärta även om folk råder mig att inte göra det (jag menar det är inte deras business att säga till vad jag ska känna, tycka och göra). Jag förstår mig bara inte på folk som inte gör det. Oh god, min text är så sjukt osamanhängade nu känner jag. Först massa om stalin och liknande till att följa sitt hjärta, flummigt.
Jag är inte på as bra humör nu, mår inte bra fysisk och inte psykisk så nu får förlåta mina knasiga text.
Men om någon av mina vänner skulle läsa detta skulle dom säkert förstå.
 
Okej, men jag hoppas jag kan skiva ett gladare inlägg snart igen. Allt har varit lite deppigt senaste.
Puss.

Lite jobbigt.

Hejsan!
Jag vet att jag inte uppdatera förre veckan men det kanske inte var den mesta awesome vecka jag har haft. I måndags så tog det slut med min pojkvän så jag har inte riktigt varit på topp, som ni kan förstå...
Men nu ska jag inte skriva massa saker om det så vill ni veta så får ni fråga!
Jag kommer uppdatera senare idag tillsammans med lite bilder och så, tillsdess!
Haregötthej!

formex, stuga och skola

Första dagen i "skolan" igår. Vet egentligen inte om man kan kalla det skola för vi börja terminen med att åka upp till sthlm och gå på Formex, den stora inredningsmässan.
Så jag kan deffinitivt säga att jag hade en helt awesome dag igår. Jag har inte träffat mina klasskamrater på tio veckor så att se dom igen var helt underbart! Dom är precis samma gamla vanliga gäng som innan. Medans många andara nog ville sova på vägen upp (med tanke på att vi åkte klockan 6 på morgonen från borås och var framme typ kvart i 11 på förmiddagen) så satt vi bara och flumma och skratta och höll många av dom som inte hade hörlurar vakna skulle jag tro.
Ah, det var iaf en awesome dag jag hade igår, och jag älskar verkligen min klass! Men på måndag börjar skolan på riktigt, då börjar jag med bageri A på måndag och det kan bli väldigt spännande.
Idag däremot blir det att åka till stuga för att träffa min moster, min kusin och hennes pojkvän. Detta kan nog bli väldigt trevligt hoppas jag!

Fortsätt städa, fortsätt städa, städa

Idag är min plan att faktiskt städa mitt äckliga rum. Det roliga med mitt rum just nu är att det är typ halvt ommöblerat, men när jag började möblera om så orka jag inte slutföra det så nu ser det hel flummigt ut.
Men som sagt så är mitt mål idag att faktiskt städa det, HELA rummet!
Tjohej, detta kan bli kul men de kan också sluta med att jag gör detta ist:
Btw, så älskar jag Jenna Marbles och ni som inte sett hennes videos så gör det!

Skaffat mig lite vuxenpoäng

Jag har fakiskt skaffa mig lite vuxenpoäng tycker jag allt, har nämligen införskaffat mig en filofax. Jajjamen, en filofax. Hoppas att den kan hjälpa mig få lite ordning på mitt liv nu när skolan börjar påriktigt på måndag. Jag är iaf mycket nöjd med denna.
Detta är då den modellen jag har, men jag har den i pocket storlek

Jag håller på att göra om min blogg igen btw som ni kanske kan förstå, så nu ska jag återgå till detta.
Och ja, jag vet att jag gör om den ofta men de är för jag tycker det är kul och jag var trött på min gamla :)

paul's boutique

Paul's Boutique är nog mitt absoluta favorit märke. Jag ska spara ihop mina pengar och en dag ska jag äga MINST en av alla de väskor som finns (helst alla).
Jag skulle faktiskt endast äga saker därifrån för deras kläder och accessoarer är också helt underbara!

Omstart

Hejsan!
Här har inte jag skrivit på länge, men mestadels för jag har haft sommarlov och gjort annat.
Tänkte försöka komma igång lite igen men kanske inte direkt skriva om mitt liv för där finns det inte mycket att skriva om liksom, och om något väl skulle dyka upp så kommer jag nog skriva det.
Annars kommer jag nog mer fokusera på att lägga upp saker jag gör i skolan och lite insperation, vad jag vill ha, och så vidare.
Håll tummarna för att jag ska lyckas med detta nu, haha.
Puss puss!

RSS 2.0