Internet och ångest

Hej alla glada! (och oglada för den delen)
Efter en lång tystanad från mig så tänkte jag att de var dags att skriva av mig igen (kan bli ett långt inlägg, kan också bli ett kort).
 
Anledningen till min tystand är mest för att när jag nu typ bor helttid hos min fina pojk så är det så att han inte haft internet innan för typ en vecka sen, and yes, praise the lord for internet! Sen är det så att jag har haft en väääldigt fullbokad sommar (känns de som i alla fall). Jag har varit i London med min kära syster och våran gemensama bästa vän, sen har jag också vart på Rhodos med pojkvänne och två vänner till oss. Förutom mina utomlandsresor så har jag vart på lite småresor, som Gränna, min sommarstuga och lite så. Sen har vi haft kräftskivor och annat festande, så kortfattat så kan jag säga att min sommar har varit helt EPISK!
 
Nu kommer vi till anledningen att jag kände för att skriva av mig lite; sommaren är slut och ångesten börjar.
Jag har nu endast två gånger sen sommaren "tog slut" satt mig vid datorn för att söka jobb och kolla utbildningar. Nu sitter jag då här för andra gången och har ångest för jag vet verkligen inte vad jag vill, jag vet bara vad jag inte vill och det underlättar inte så himla mycket ska jag säga.
När man sitter och kollar på´jobb runt om där jag bor så hittar jag ingenting jag skulle vilja jobba med, och jag vet att man inte ska vara kräsen när de gäller jobb i Sverige i dagens läge men jag kan verkligen inte tänka mig jobba på ett jobb jag inte skulle trivas med. Alla jobb som kan funka behöver antingen körkort eller någon slags erfarenhet, vilket jag inte har heller.
 
Så nu har jag börjat fundera på utbildningar, jag gick ju som ni vet inredning på gymnasiet så man kan ju tycka att jag borde vilja jobba med det, men nej det lockar inte supermycket och det finns ingen direkt efterutbildning jag känner för att gå ionom det ändå. Jo, det finns en och det är scenografi och det tar oss till mitt, vad jag tror är, sista problem. Jag vill inte flytta.
De högskolorna som har en inrikting som jag hade velat gå ligger inte i närheten av mitt lilla Ulricehamn. Det närmaste jag har är Göteborg men där finns inte så mycket jag är sugen på. Men jag kan inte flytta, eller kan kan jag väl men vill inte. Om jag skulle flytta så tror jag inte min pojkvän skulle följa med, jag har väl inte direkt pratat med han om det än för jag har börjat tänka på det ordentligt innan idag och han jobbar. Men jag vet inte hur jag ska göra.
 
Så nu har jag grinat ut lite och ska göra något annat som att spela Skyrim eller The Sims. Blev ett långt inlägg så kanske inte blir något på ett tag.
Bye bye
 

RSS 2.0